ELADÓ ipari ingatlan!

ELADÓ Budapest XVII. kerületében kereskedelmi, ipari tevékenység céljára 1203m2 ingatlan. Az önálló telken egy körbejárható, szerkezetkész, három szintes épület (szintenként 97m2) található. Ennek befejezése az új tulajdonosra vár, tevékenységének megfelelően alakíthatja tovább. Az épület becsatornázott, a víz-, gáz- és elektromos hálózatot az utcafrontról lehet bevezetni.
A területen több autó számára van beállási lehetőség.
Az ingatlan az igen forgalmas Bakancsos utcai Használtcikk piac szomszédságában található, főút mellett, jó tömegközlekedés elérésével, így tökéletesen alkalmas szolgáltató, iroda és kereskedelmi komplexum kialakítására.

Érdeklődni: 0630/9429-712

User comments

User comments

User comments

Virághagyma

Megérkeztek őszi ültetésű virághagymáink! Ha szeretné, hogy tavasszal virágozzon a kertje, ideje beszerezni a virághagymákat.

Hóvirág, jácint, crocus, nárcisz, tulipán nagy választékban kapható.

osziultetes

Anyák napja

Május 7. vasárnap ANYÁK NAPJA

Vágott és cserepes növények széles választékával várjuk kedves Vásárlóinkat!

 

Instant Gyep

Szeretne pénzt, időt és energiát spórolni?

Használjon Instantgyepet!

 

Profi kertészek által is ajánlott, speciális biokomposzt- és fűmagkeverék, amely száraz, napos, illetve árnyékos területeken is alkalmazható. A benne lévő fűmag dúsítja a meglévő füves területen, a biokomposzt pedig erőt ad a régi, kisárgult vagy elgyengült gyepnek, és tökéletesen tápanyagozza azt.

 

Ára: 2.790 Ft

(15 m2 terület felújítására)

Rózsa érkezett!

Konténeres rózsák érkeztek:

Teahibrid, parkrózsa, futó rózsa, mini rózsa, angol rózsa, sövényrózsa, kúszórózsa

Ára: 980 Ft