Gardena

Fontos számunkra, hogy a Gardena Területi Márkaképviselete vagyunk, hiszen a márka a vevőinknek az innovatív termékeket, kiemelkedő minőséget és több év garanciával biztonságot nyújt. A GARDENA az európai piac meghatározó gyártója és forgalmazója kerti szerszámok, kerttechnikai termékek, ezen belül az automata öntöző rendszerek területén.

Gardena szortiment:

 • Öntözéstechnikai termékek
 • Tömlők, tömlőkocsik, gyorscsatlakozók, öntözők
 • Szivattyúk
 • Gyep- és növényápolás
 • Fa és bokorápolás
 • Kerti szerszámok, tisztító eszközök

Az alábbi szolgáltatásokat vállaljuk, mint GARDENA Területi Márkaképviselet:

 • GARDENA öntözéstechnikai termékek forgalmazása
 • GARDENA automata öntözőrendszerek tervezése, telepítése, karbantartása
 • Egyéb GARDENA termékek forgalmazása raktárról, vagy rövid szállítási határidővel
 • Kivitelezések esetén minimum egy év szolgáltatói garancia
 • Szaktanácsadás a fogyasztók részére
 • Komplett kertépítési szolgáltatások közvetlenül, vagy a Competence partnereken keresztül

GARDENA regisztrált, telepítő-kártyás igazolvánnyal rendelkező kertépítők vagyunk, mely garantálja Önnek a szakmai hozzáértést!

Gardena öntözésvezérlés

Csapra szerelhető öntözőkomputerek.

Típustól függően különböző kertekhez, 1-6 öntözési területekhez. Könnyen használhatóak, egyszerű kezelés. LCD kijelzővel. Csatlakozási lehetőség a Gardena eső- vagy talajnedvesség érzékelőhöz. Támogatja a víztakarékos kertöntözést.

–         Easy Control (egyszerű programozás a variálható öntözési javaslatoknak köszönhetően.)

–         FlexControl (napi max. 3x-i öntözés)

–         Multicontrol DUO (2 öntözési kör automatikus öntözéséhez, napi 3 öntözés)

–         Multicontrol (napi 3 öntözés lehetséges)

–         MasterControl (napi 6 öntözésig)

–         MasterControlSolar (nagy teljesítményű napelemekkel és lítium-ion akkumulátorral)

Szelepvezérlés

–         Kábeles szelepvezérlés

 •  négy 24 V-os öntözőszelep vezérléséhez (öntözésvezérlés 4040 moduláris). Kültéri használatra alkalmas. Kiegészítő modullal (2040 Kiegészítő modull) 12 szelepig bővíthető.
 • Öntözésvezérlés 4030 és 6030: Négy ill. hat 24 V-os öntözőszelep vezérléséhez. Beltéri használatra alkalmas

–         Kábelmentes szelepvezérlés: 9 V-os öntözőszelep vezérelhető (tetszőleges számú)

 

Micro-Drip System

A kertöntözés víztakarékos módja. Sokoldalúan használható erkélyen, teraszon, haszon- és díszkertekben. Innovatív, intelligens rendszermegoldások fokozzák a kényelmet. „Klikk és Kész” (Quick&Easy) csatlakozórendszer, amely leegyszerűsíti a rendszer fel- és átépítését.

 

Sprinkler System

Kényelmes öntözés a föld alól. Kényelmes a tartós installációnak köszönhetően. Intelligens és innovatív rendszerelemek könnyítik meg az alkalmazást.

„Klikk és Kész” csőcsatlakozási technika

 

–         Süllyesztett négyszög esőztető (OS 140)

–         Turbinás esőztető:

 •   T100
 •   T200
 •   T380

–         Süllyesztett esőztető

 •    S30
 •    S50
 •    S80

–         Csatlakozó doboz

–         Vízkonnektor

 

Original GARDENA System:

Hosszantartó, megbízható minőség. Kiemelkedő kényelem a használatuk során. A kezelése megbízható. Széles, sokoldalú csatlakozási lehetőségek. (gyorscsatlakozó, csapelem, vízmennyiség-mérő, 2-utas szelep, 2 és 4 utas elosztó, tömlőösszekötő elem, Y-elem, szabályozószelep)

 

GARDENA tömlők – ÚJ

Basic tömlő: 8 év szavatosság

Classis tömlő: PVC kerti tömlő, nyomásálló és formatartó, nagy értékű szövetbetéttel 12 év szavatosság

Comfort FLEX: Power grip bordázat a tökéletes csatlakozás és optimális tartás miatt a tömlő és a rendszerelemek között. Nyomásálló, formatartó a szénszálas spirálszövetnek köszönhetően. Csavarodás mentes, nem csomózódik, rugalmas. A vastag tömlőfal a biztonságról és a hosszú élettartamról gondoskodik. 20 év szavatosság

Comfort HighFLEX: Power grip bordázat a tömlő és tömlőelem tökéletes illesztése végett. Magas nyomásállóság és formatartás a szénszálas spirálszövetnek köszönhetően. Csavarodás mentes, rugalmas. A vastag tömlőfal a biztonságról és a hosszú élettartamról gondoskodik. 25 év szavatosság

Premium SuperFLEX: Power grip bordázat a tömlő és tömlőelem tökéletes illesztése végett. Magas nyomásállóság és formatartás a szénszálas spirálszövetnek köszönhetően. Csavarodás mentes, és kiemelkedően rugalmas. Átlátszó külső tömlőbevonat vízlepergető hatással. A vastag tömlőfal a biztonságról és a hosszú élettartamról gondoskodik. 30 év szavatosság

 

 

Gardena locsoló és zuhanylocsolók

Tulajdonságai: Jó minőségű alapanyagok, valamint ergonómikus és funkcionális kialakítás a fogyasztók különböző igényeihez igazodva.

–         Classic modell: (kezdő) kitűnő választás alkalmankénti használathoz kis kertekben vagy teraszon. Alap felszereltséggel, klasszikus, kompakt kialakítás

–         Comfort modell: hobbikertészeknek. Kiválóan alkalmas közepes méretű kertekbe rendszeres használathoz. Kényelmes markolat a beépített puha műanyag elemeknek köszönhetően. Fokozatmentesen, egyedileg szabályozható vízátfolyás.

–         Prémium modell: Kertbarátoknak. Ideális gyakori, hosszabb idejű használathoz nagy kertekben. Nagy értékű,, stabil fém-  és műanyag alapanyagok optimális súlyelosztással. Optimális markolat és alkalmazási mechanizmus biztosítja a kényelmes munkát. Igényes és modern kivitelezés.

 

Gardena esőzetők -optimális öntözés minden kertbe

 

Négyszög esőztető – POLO. Négyzet- és négyszögletes területek egyenletes, tócsamentes öntözéséhez. Törés biztos az alumíniummal megerősített fúvókacsőnek és csúszó-kuplungnak köszönhetően. Fokozatmentesen beállítható hatótávolság. (Aquazoom-ok, ZoomMaxx, Polo)

 

Sokfelület esőztetők

Nagyfelület esőztetők

Köresőztetők

 

Szivattyúk

 

Kerti szivattyúk: sokoldalúan alkalmazható öntözéshez, nyomásfokozáshoz, vezetékes- és esővíz, valamint klórtartalmú uszodavíz át és kiszivattyúzásához.

Merülő-nyomószivattyúk: Sokoldalú, kibővített alkalmazási lehetőségek: esőztetőkkel, locsolókkal, szórófejekkel és Micro-Drip-System rendszerekkel történő öntözéshez is alkalmas. Energiatakarékos és kényelmes. (hordóürítő szivattyúk, merülő-nyomószivattyúk)

Házi vízmű: A háztartás és a kert automatikus ellátásához.

Háztartási automata szivattyúk: automatikus haszonvíz-felhasználás kertöntözéshez, valamint háztartások vízellátására.

Merülő szivattyúk: sekélyre szívás, nagy teljesítményű és innovatív szivattyúválaszték tiszta és enyhén szennyezett víz át- és kiszivattyúzáshoz.

Szennyvízszivattyú: sokoldalúan használható akár 38 mm szemcseátmérőjű víz át- és kiszivattyúzására.

Kérjen ajánlatot itt:
 1. (szükséges)
 2. (érvényes email szükséges)
 3. (szükséges)
 

Kertészet | Borászat | Kertépítés