Robotfűnyíró

Minden kerthez megfelelő típusúrobot2

 

Gondolt már arra, hogy a bosszantó fűnyírást más végezze el Ön helyett? Miközben Ön ellazulhat kertjében, hátradőlhet a karosszékben, a fűnyíró dolgozik Ön helyett.

Csendes, energiatakarékos, és persze ÖNÁLLÓAN működik. És mi lesz az eredmény? Mindig tökéletesen ápolt gyep.

Egyszerűen kezelhető: a telepítés, kezelés, karbantartás gyorsan elvégezhető.

Egyszerűen halk: Silent Drive motornak köszönhetően

Egyszerűen tiszta: a szabad mozgásminta a kis súly, az átjárókezelés megakadályozza, hogy nyomot hagyjon a gyepen.

Egyszerűen biztonságos: a kések automatikusan leállnak, ha a robotfűnyíró a talajtól felemelkedik. Nagyobb biztonság az időzítőnek köszönhetően, hiszen a robotfűnyírót a töltőállomásra küldheti, amíg más tevékenységre szeretné használni a gyepfelületet.

Egyszerűen pontos: A robotfűnyíró önállóan dolgozik és pontosan, a meghatározott területen belül nyírja a füvet.

Főbb jellemzők:

Szabad mozgásminta: Nem marad lenyíratlan gyepfelület, a pázsit pedig garantáltan egyenletes és csíkmentes.

Egyszerű telepítés és menürendszer: Átlátható és egyszerű menü lehetővé teszi az egyszerű programozást és telepítést.

Biztonságos üzemelés: Lopás ellen PIN kóddal és riasztórendszerrel van felszerlve. Emberre és állatra nem veszélyes, a nagyon érzékeny érzékelőknek köszönhetően.

Akkumulátor technológia: a Lítium-ion akkumulátor csendes nagy teljesítményű és könnyen kezelhető. A fűnyíró a vezetőszálnak köszönhetően automatikusan visszatalál a töltőállomáshoz és ott feltölti az akkumulátorát.

 

robot3Hagyja, hogy a robotfűnyíró gondoskodjon a gyep nyírásáról, mialatt Ön több időt szentelhet a virágágyáshoz, zöldséges kertjéhez, vagy más módon használja ki a szabad idejét. Gondolja át, hogy mennyi időt tölt fűnyírással. Ez a beruházás megtérül.

Az egyszerűbb gyepfelületet is érdemes robotfűnyíróval nyírni, már kisebb és egyszerűbb gyepfelületeken is használható a Gardena robotfűnyíró. Ha bonyolultabb területű, zegzugos a kertje, több beállítási lehetőség közül választhat. A távolba küldés beállításával meghatározhatja, hogy milyen gyakorisággal dolgozzon a robotfűnyírója a nehezebben elérhető helyeken.

Robotfűnyíró gyorsabban dolgozik, azonos idő alatt nagyobb területen végez. Ennek előnye, hogy hosszabb ideig szabad a gyep, tovább tudja zavartalanul használni egyéb tevékenységekre.

A robotfűnyíró nagy teljesítményű, így nagyobb gyepfelületekre is ajánlott. Válassza ki Ön is az igényeinek és gyepfelületéhez megfelelő Robotfűnyírót.

 

Üzletünkben segítünk kiválasztani az Önnek megfelelő robotfűnyírót. Ha telepítést is szakemberre bízná, keressen minket, és a telepítés sem lesz gond Önnek.robot1