Szolgáltatások

Szaktanácsadás

Szeretnénk, ha a kertészkedéssel járó gondok mindig örömmel, megnyugvással párosulnának. Vásárláskor az ültetés helyességére felhívjuk figyelmét. Ha a szomszéd kétséges dolgokat mond Önnek, inkább kérdezzen szakembereinktől. Beteg a növénye, károsító pusztítja, hozzon levélmintát üzletünkben és azonnal orvosoljuk gondját. Örökzöldjeinek (tuja, ciprus, boróka….) belső barnulását vett észre, azonnal jöjjön és megbeszélésünk sikert fog hozni növényeinek. Ne sokszor, eredménytelenül védekezzen a kár- és kórokozók ellen, hanem keveset de pontos időben. Élettani ismeretek alapján segítünk az olcsóbb, eredményesebb növényvédelemben.

Házhozszállítás

Nem fér be a vásárolt termék autójába? Túl nehéz Önnek? Mi vállaljuk, (külön díjazás ellenében) hogy hazaszállítjuk. (Időpont, és árak egyeztetése a helyszínen)

Törzsvásárlói kedvezmény

100.000 Ft vásárlás felett hűséges vásárlóinknak TÖRZSVÁSÁRLÓI KÁRTYÁT adunk, mely visszavonásig érvényes és a következő vásárlásoknál 10 % kedvezményre jogosítja. Vásároljon minél többet üzletünkben! (Vásárlásaik rögzítését kérje a pénztárnál)

Vásárlási utalvány

Nincs ajándék ötlete, vagy nem tudja minek örülnének ismerősei? Segítünk Önnek! Ajándékozzon Vásárlási utalványt, melyet üzletünkben bármely termékre beválthatnak. A bon tetszőleges értékben vásárolható meg, névre szólóan.

Növénykölcsönzés, belső díszítés

Bálok, esküvők, rendezvények belső díszítése élő- és selyemvirágból. Növénykölcsönzés (egyeztetés szerint)

Kertépítési árajánlat készítése

Helyszíni felmérés, egyedi igények adaptálása, adottságok figyelembe vételével, vagy már meglévő tervek alapján árajánlatot készítünk, a teljesség igényével, ingyenesen.

Öntözőrendszer tervezése

Öntözőrendszert szeretne? Helyszíni felmérés alapján árajánlat készítése.

Lézeres gravírozás

A kiválasztott üveg, fa és rozsdamentes fém termékekre ráírjuk az Ön által megadott szöveget (emblémát, rajzot). Részletekért forduljon Borászatunkhoz.

Névre szóló Tokaji borok készítése

Borászati Szaküzletünk szolgáltatása. Adott szövegű címkére ráírathatja ismerőse, barátja, családtagja nevét (magyar, angol, német nyelvű). Érdeklődjön a Borászatban.

Öntözőrendszer karbantartása

Cégünk örömmel áll rendelkezésre:

  1. Tavaszi újraindítás: az öntözőrendszereket minden évben a fagyok elmúltával be kell üzemelni. A tavaszi indítás nagyon fontos, mert meghatározza az egész évi működést. Érdemes átvizsgálni a rendszert, szórófejeket, mágnesszelepeket, hogy problémamentes legyen az öntözési szezon.
  2. Téliesítés: a fagykárok elkerülése érdekében az öntözőrendszert vízteleníteni kell. Vállaljuk öntözőrendszerének kifúvatását, hogy nyugodtan nézzen a tél elé.
  3. Évközbeni átvizsgálás, karbantartás: mivel a kert folyamatosan változik (növények természetes növekedése, új növények ültetése stb.) előtérbe kerülhet az öntözőrendszer áthelyezése, bővítése, szórófejek beállítása. Ebben is segítünk Önnek.

Lyoness partner

Cégünk a Lyoness Cashback Kártyás partnere, így Ön ha nálunk vásárol, pénzt kap vissza Lyoness számlájára.

Fizetési lehetőség

Pénztárnál történő fizetéskor Ön választhat a Készpénzes fizetés és a Bankkártyás fizetés között. Előzetes egyeztetés alapján Átutalásos fizetési módra is van lehetőség.

Kérjen ajánlatot itt:
  1. (szükséges)
  2. (érvényes email szükséges)
  3. (szükséges)
 

Kertészet | Borászat | Kertépítés